Hendriks Van der Sar Advocaten

 

Hendriks Van der Sar Advocaten is een advocatenmaatschap. Wij zijn een jong, creatief no-nonsense advocatenkantoor gevestigd in het kloppende hart van Rotterdam. Ons kantoor is gespecialiseerd in het bijstaan van ondernemers in uiteenlopende juridische kwesties. Wij zijn ervaren, gespecialiseerd en scherp en bedreven in het adviseren en procederen in de diverse rechtsgebieden waar vooral ondernemers en ondernemingen mee te maken krijgen. U wordt altijd bijgestaan door een senior advocaat met minimaal 15 jaar proceservaring. Met het gros van onze cliënten hebben wij een al jarenlange relatie en een hechte band.
 
Met onze ruime ervaring in de advocatuur, het bedrijfsleven en bij overheidsinstanties weten wij cliënten heel gericht, praktisch en effectief te adviseren en bij te staan. Daarbij houden wij de lijnen met onze cliënten graag persoonlijk en kort en de drempels laag, ook financieel. U kunt bij ons terecht zowel voor incidentele adviesvragen, als ook voor het juridisch begeleiden van complexe projecten en het voeren van procedures.
 
Kort en bondig als het kan, maar een lange adem als het moet. Hendriks Van der Sar Advocaten biedt daarbij steeds oplossingsgericht maatwerk. Met passie voor ons vak maar met oog voor verhoudingen maken wij ons hard voor uw zaak. Want uw zaak is onze zaak; taking care of business.
 
Een meer uitgebreide uiteenzetting van onze dienstverlening kunt u vinden onder Rechtsgebieden.
 
 
 
 
 
 
 
 

Eendrachtsweg 39a

Het gebouw

Ons kantoor

Ons Kantoor

Rotterdam