Hendriks Van der Sar Advocaten

Hendriks Van der Sar Advocaten is een advocatenmaatschap. Wij zijn een jong maar ervaren, creatief en no-nonsense advocatenkantoor gevestigd in het kloppende hart van Rotterdam. Ons kantoor is gespecialiseerd in het bijstaan van ondernemers in uiteenlopende juridische kwesties. Wij zijn scherp en bedreven in het adviseren over en het procederen in de diverse rechtsgebieden waar vooral ondernemers en ondernemingen mee te maken krijgen. U wordt altijd bijgestaan door een senior advocaat met inmiddels minimaal 20 jaar proceservaring. Met het gros van onze cliënten hebben wij een al jarenlange relatie en een vaak hechte ook persoonlijke band. Vertrouwen en betrokkenheid over en weer.
 
Met onze ruime ervaring in de advocatuur, in het bedrijfsleven en bij overheidsinstanties kunnen wij cliënten heel gericht, praktisch en effectief adviseren en bijstaan. Daarbij houden wij de lijnen met onze cliënten graag persoonlijk en kort en de drempels laag en financieel overzichtelijk. U kunt bij ons terecht zowel voor incidentele adviesvragen, als ook voor het juridisch begeleiden van complexe projecten en het voeren van gerechtelijke procedures en arbitrages.
 
Kort en bondig als het kan, maar een lange adem als het moet. Oplossingsgericht maatwerk. Met passie voor ons vak maar ook met oog voor verhoudingen maken wij ons hard voor uw zaak. Want uw zaak is onze zaak; taking care of business.
 
Een meer uitgebreid overzicht van onze dienstverlening vindt u onder Rechtsgebieden.